اصولاً هدف از خشک کردن میوه از بین بردن رطوبت میوه هاست تا آن جا که امکان رشد انواع میکروب در آن حذف شود. در قدیم از هوای داغ برای خشک کردن انواع میوه استفاده می شده است که بر روی شکل نهاای میوه تغییراتی ایجاد می شد. امروزه با استفاده از دستگاه خشک کن میوهاز هوا استفاده می شود که رنگ، بو و مزه میوه را تا حد زیادی حفظ خواهد کرد. دستگاه خشک کن میوههمچنین ویتامین های میوه را در حد قابل توجهی حفظ می کند. دستگاه خشک کن میوهبرای خشک کردن انواع میوه از قبیل کیوی، سیب و پرتقال و بسیاری دیگر از میوه ها استفاده می شود.